img_6664.jpg

Word partner

Waarom partner worden?

Mechelen krijgt binnenkort een eigen stadsmuseum. Tot aan de opening in 2018, werken we hard aan deze ontmoetingsplek voor iedereen die begaan is met cultuur en erfgoed in én van deze stad.

Als partner kan u helpen onze ambitie te verwezenlijken om van het museum een dynamische en prikkelende uitvalsbasis voor de grote collectie Mechelen te maken.  Dankzij onze participatieve insteek bereiken wij een breed en divers publiek dat zicht uitstrekt van (inter)nationale kunstminnaars die onze topstukken komen bewonderen tot de lokale erfgoedliefhebber die een bijdrage levert aan onze projecten.

 

Hoe partner worden?

Partner worden kan op verschillende manieren (sponsoring of samenwerking in natura) en voor verschillende termijnen (een meerjarige overeenkomst met het museum of een specifieke samenwerking in het kader van een tentoonstelling of project). Een partnerovereenkomst is maatwerk en daarom zoeken we graag samen met het bedrijf naar een gepast samenwerkingsvoorstel.

Enkele mogelijkheden zijn:

Marketing

Bereik een specifieke doelgroep via de activiteiten van Musea & Erfgoed of door associatie met het nieuwe stadsmuseum. Denk aan opname in promotiecampagnes, online en social media acties, persconferenties of projectpresentaties.

Netwerking

Het uitbreiden van uw netwerk tijdens unieke events in het museum of Depot Rato.

Personeelsmanagement

Een teambuilding of nocturne voor uw personeel in het museum of Depot Rato.

Collectie ondersteuning

Steun de restauratie van de Besloten Hofjes.

 

Meer informatie: Michelle Coenen, michelle.coenen@mechelen.be of 015 29 40 37