vernissage_stad-mechelen_musea-erfgoed-mechelen_-foto-sophie-nuytten.jpg

Groepen

Op 23 maart opent Museum Hof van Busleyden en de tentoonstelling Roep om Rechtvaardigheid. Vanaf nu kan je je groepsbezoek met gids al boeken. Wees er op tijd bij en reserveer een plaatsje voor een rondleiding in Roep om Rechtvaardigheid (vanaf 23 maart 2018) of het vernieuwde museum (vanaf 1 juli 2018).

Om het bezoekerscomfort in de knusse kamers van het museum te garanderen houden we de groepen graag klein (maximum 15 personen/gids).

 

AANBOD

 

  • Vanaf 23/03/2018: Roep om Rechtvaardigheid

Roep om Rechtvaardigheid. Kunst en Rechtspraak in de Bourgondische Nederlanden is naast de openingstentoonstelling van Museum Hof van Busleyden ook het sluitstuk van het stadsfestival OP.RECHT.MECHELEN. Een gids neemt je mee doorheen de drie thema’s van deze internationale tentoonstelling met topwerken uit binnen –en buitenland.

Meer info over de expo vind je hier

Rondleiding met gids: 60 min.,  € 80/ gids + € 9/deelnemer(of UiT-tarief € 2/deelnemer), max. 15 deelnemers/gids

OPGELET! Groepen starten telkens op het uur (bijv. 10u, 11u, 12u, ...)

 

  • Vanaf 1/07/2018: Museum Hof van Busleyden

In Museum Hof van Busleyden herbeleef je de Bourgondische Nederlanden in een statig 16e eeuws stadspaleis. Kom oog in oog te staan met historische topstukken en ontdek tegelijkertijd hoe de invloed van de Mechelse hofcultuur doorleeft in een bruisende hedendaagse stad.

Meer info over het museum vind je hier

Rondleiding met gids: 90 min., € 80/gids + € 9/deelnemer (of UiT-tarief € 2/deelnemer), max. 15 deelnemers/gids 

 

  • Vanaf 1/07/2018: Highlight-tour

Weinig tijd?

Dan is er ook een highlight-tour mogelijk die je langs alle topwerken uit het museum brengt: 45 min., € 80/gids + € 9/deelnemer (of UiT-tarief € 2/deelnemer), max. 15 deelnemers/gids

 

PRAKTISCH

Reserveren kan bij Visit Mechelen online via dit formulier.

Of per mail: groepen@mechelen.be 

Meer informatie over het boeken: +32 70 22 00 08